Onze campus groeit, wat maakt dat we nood hebben aan extra lokalen. Achter Sporthal 5 wordt dan ook een extra sporthal gebouwd. Een extra sporthal betekent ook dat we minder gebruik moeten maken van de faciliteiten van Den Uyt, waardoor er lestijd wordt ‘gewonnen’.

Op het gelijkvloers vormt dit gebouw een uitbreiding van de huidige berging van sporthal 5. Hierdoor zal er meer sportmateriaal kunnen worden opgeslagen, waardoor Sporthal 5 voor diverse sporten ingericht zal kunnen worden.
Op de verdieping wordt een danszaal ingericht met een ruime berging. Daarnaast voorzien we twee kleedruimtes en sanitair. Ook dit gebouw wordt uitgerust met een lift, zodat rolstoelgebruikers toegang hebben tot deze locatie.
De bouwwerken verlopen vlot, de oplevering wordt voorzien begin juni 2024. De danszaal zal in gebruik genomen kunnen worden door de school vanaf 1 september 2024.

Net zoals onze andere sporthallen zal ook deze sporthal via de sportdienst van de gemeente aangeboden worden aan sportclubs buiten de schooluren.

Digitale voorstelling van het project