Schooljaar 2024-2025: eerste leerjaar

We kwamen met een spetterende roadshow langs op jouw school.

Onze ontdekdagen van 9 en 10 maart waren een doorslaand succes, waarbij we met trots een indrukwekkend aantal van ongeveer 450 leerlingen uit het 6e leerjaar mochten verwelkomen. Het enthousiasme en de nieuwsgierigheid van de leerlingen hebben de dagen gevuld met positieve energie en levendige interacties.

Ook voor volgend schooljaar meld je eerst je kind aan, zodat je een inschrijvingsticket kan bemachtigen voor je school van voorkeur. De aanmeldprocedure is verlopen.

Op zondag 5 mei vond op Campus Rozenberg onze jaarlijkse Open Dag plaats. Je kreeg er meer informatie over de studierichtingen van het tweede tot het zevende jaar, en kon je ook inschrijven voor die jaren. Je kon de sfeer opsnuiven en genieten van de demonstraties die onze leerlingen voor het publiek in petto hadden.

De tickets zijn uitgedeeld, en de eerste dagen met inschrijvingen voor het eerste jaar zijn achter de rug. Contacteer onze school telefonisch als u hiervoor nog een afspraak wil maken. Er kan nog ingeschreven worden tot ten laatste 4 juli.

Schooljaar 2024-2025: 2de – 7de leerjaar
FAQ items aan het laden...