De boeken bestel je zelf via www.KSOM-shop.be. Je bestelling wordt geleverd op school en je ontvangt een bericht wanneer ze daar aangekomen is.

Boekenlijsten 1ste jaar 20-21
Boekenlijsten 2de jaar 20-21
Boekenlijsten 3de jaar 20-21
Boekenlijsten 4de jaar 20-21
Boekenlijsten 5de jaar 20-21
Boekenlijsten 6de jaar 20-21

Sportkledij leerlingen LOS, sport, beweging en sport en sportwetenschappen (enkel voor 2de en 3de graad)

Momenteel is het passen van de sportkledij voor onze leerlingen in de sportrichtingen gezien de COVID-19 pandemie helaas niet mogelijk. Daarom vragen wij om via onze webshop jouw bestelling te plaatsen. 

Na je bestelling ontvang je van Mevr. Ans Put via mail verdere info m.b.t. betaling en levering (kijk zeker ook in je ‘ongewenste mail’).

Afhalen van je bestelling doe je in gebouw A, eerste verdieping, lokaal A1.03

Klik op de links om je bestelling te plaatsen.

Tweedehands sportkledij?

We proberen steeds om de schoolfactuur zo laag mogelijk te houden. Dat geldt ook voor de rekening van de sportkledij. Daarom willen we onze leerlingen de kans geven om sportkledij tweedehands aan te kopen indien ze dat wensen. We verkopen enkel tweedehandskledij die in goede staat is en zolang er voorraad is.

Heb je dus in de loop van het jaar nog sportkledij nodig en moet het niet helemaal nieuw zijn? Dan kan je deze, net zoals de nieuwe kledij, elke maandag en dinsdag aankopen. Je meldt je tijdens de voormiddagspeeltijd aan bij mevrouw Put, in gebouw A op de 1e verdieping, in het lokaal achter kleedkamer A103.

Tweedehands sportkledij kost €5 per stuk. Het bedrag wordt aangerekend via de schoolrekening.

Hieronder vind je de nodige links om je bestelling te plaatsen. 

Prijslijst sportkledij
Maattabel sportkledij
Brief over sportkledij en schoenen
Webshop sportkledij